לשרמן נסיון של כ- 25 שנה בתעשיית האלקטרוניקה והרכיבים. לאחר שרות טכנולוגי של מספר שנים בחיל האויר, הצטרף בשנת 2001 לחברת ארו\רפק ושימש כמהנדס האחראי על תחום המיקרו-בקרים ומיקרו-מעבדים. לאחר מכן התקדם ומונה למנהל מוצר ומנהל צוות המהנדסים של החברה בישראל ועסק בפיתוח עיסקי ושיווק. בשנת 2013 קודם לתפקיד מנהל הפיתוח העיסקי של חברת STMicroelectronics באירופה ועבר לגור עם משפתחו במטה האירופי של ארו בפרנקפורט, גרמניה
אמיר שרמן, מונה לאחרונה למנכ"ל ארו ישראל זאת בנוסף לתפקידו כדירקטור תחום ה-Embedded באירופה, תפקיד אותו הוא ממלא בחמש השנים האחרונות . המינוי החדש בא כתוצאה מהצלחותיו של אמיר במטה האירופי של ארו אך גם קשור בשינוי אירגוני בחברת ארו כאשר סטפנו קולטו , סגן נשיא דרום אירופה שיצא לגמלאות הוחלף על ידי לואיס פגורולס שניהל את תחום הדיגיטל של ארו באירופה. עם השינוי הניהולי התבקש שרמן לקבל על עצמו את ניהול פעילות חברת ארו ישראל בנוסף לתפקידו כדירקטור תחום המערכות המשובצות(Embedded Systems) באירופה.
לשרמן נסיון של כ- 25 שנה בתעשיית האלקטרוניקה והרכיבים. לאחר שרות טכנולוגי של מספר שנים בחיל האויר, הצטרף בשנת 2001 לחברת ארו\רפק ושימש כמהנדס האחראי על תחום המיקרו-בקרים ומיקרו-מעבדים. לאחר מכן התקדם ומונה למנהל מוצר ומנהל צוות המהנדסים של החברה בישראל ועסק בפיתוח עיסקי ושיווק. בשנת 2013 קודם לתפקיד מנהל הפיתוח העיסקי של חברת STMicroelectronics באירופה ועבר לגור עם משפתחו במטה האירופי של ארו בפרנקפורט, גרמניה.
במקביל לתפקידו זה הקים שרמן את מחלקת הכרטיסים משובצי מחשב – System On Modules באירופה ואת תחום Arrow Platforms – פיתוח כרטיסי מעבדים המבוסס על פתרונות ספקים שונים. בזכות חזונו גדל תחום הכרטיסים משובצי מחשב לעסק עם מחזור גלובלי של רבע מילארד (M 250$) דולר לחברת ארו. אמיר גם הקים את מחלקת התוכנה של ארו בגאדסנק, פולין כאשר הצוות הזה אחראי על תחום הבינה המלאכותית והאינטרנט של הדברים באירופה .
עם הצטרפותו מחדש כמנהל פעילות ארו בישראל אמר אמיר ל- Chiportal: "הצוות המקומי עשה ועושה עבודה מדהימה בניצוחו של אלדד יסעור אשר ימשיך לשמש כמנכ"ל מכירות Arrow בישראל. באופן אישי אני מתכוון להתמקד בזמן הקרוב בתחום הפיתוח העיסקי כדי להוביל מהלכים משמעותיים לחברה בישראל".
"בשנים האחרונות הכפלנו את היקף העסקים שלנו בישראל ואנחנו מתכוונים להמשיך ולגדול ע"י גיוס עובדים נוספים, שיתופי פעולה עם התעשיה והאקדמיה כולל האוניברסיאות והמכללות בישראל וכן להוסיף עוד יצרנים ופתרונות חדשים כדי למצות את פעילותה ויכולותיה של Arrow Electronics הענקית וכדי להפוך אותה למפיץ הטכנולוגי הגדול בישראל, במקביל למעמדה הגלובלי כמפיץ והספק הטכנולוגי הגדול בעולם".
"השלב הראשון הוא התוספת של כל המכירות של חברת טקסס אינסטרונטס (TI) בישראל לאחר השינוי האסטרגי שביצעה החברה לאחרונה . שלב זה משנה את המפה בישראל ואנחנו הולכים להגדיל את האירגון בישראל". "שלב השני הוא קידום תחום הרכיבים המתוכנתים (FPGA) דרך עשרות חברות SoM – System on Modules . בישראל אנו מתכוונים לפתח את התחום על בסיס Intel PSG ( לשעבר Altera) דרך פתרונות מתוצרת חברות כ- Trenz מגרמניה , Exor Embedded מאיטליה ועוד."
"אני מאמין כי אוכל גם לתרום מנסיוני בשוק העולמי כדי להרחיב את החדשנות הישראלית בתוך חברת ארו אלקטרוניקס ולסייע לחברות הזנק ישראליות להרחיב עסקיהן בעולם ע"י שימוש ברשת ההפצה הגלובלית של ארו". סיכם אמיר.