בקבוצה חברות גם בוש, קונטיננטל, דנסו, ג'נרל מוטורס, Nvidia, NXP וטויוטה
במהלך כנס Arm TechCon שהתקיים לאחרונה בסנטה קלרה הנודיעו קבוצת חברות רכב וטכנולוגיה, כולל בוש, קונטיננטל, דנסו, ג'נרל מוטורס, Nvidia, NXP וטויוטה, הצהירו על תמיכתם בקונסורציום המחשוב האוטונומי לרכב שהשיקה ARM לאחרונה. (AVCC).
הקבוצה, שהתארגנה בשקט במהלך החודשיים האחרונים, מתכננת לפתח מערך של ממשקי API שיימצאו מעל חומרת הרכב האוטונומית (AV). לדברי ארמנדו פריירה, נשיא AVCC "ההתמקדות שלנו היא בעיקר בחומרה."
מטרת הקונסורציום היא לבצע אופטימיזציה של פתרונות מוליכים למחצה על ידי כתיבת מערך סטנדרטי של דרישות נפוצות לחומרה. פררה אמר כי "אנשים בענף ה – AV רואים בה הזדמנות אדירה, מכיוון שהם רוצים לפתח מכשירי AV שהם פחות זוללי לחשמל, ואפשר לייצר אותם בקנה מידה גדול".
פיל מגני, מייסד ומנהל במעבדות VSI, רואה את היווצרות ה – AVCC בלתי נמנעת ואמר" "מפתחים, יצרני ציוד מקורי ואפילו ספקים מסכימים סוף סוף כי ייתכן שיהיה צורך בשיתוף פעולה."
כיום, עיצוב ופיתוח של מערכות חומרה למכוניות אטונומיות זו משימה קשה מכיוון שאלף שילובי חומרה מניבים את אותן תוצאות, הוא הסביר. מגני אמר כי מעצבי AV חייבים להתמודד עם כל כך הרבה סוגי מעבדים, סוגי זיכרונות ולוגיקה תומכת.: "קוראים ל – AV" מערכת של מערכות "," מי יאמר שהם הצליחו? "
"יותר מדי הימורים יקרים" כבר מאפיינים את התחום הנפלא של AV. כשנשאל על חברי AVCC, מגני אמר, "כל החברות שהן חברות מצליחות בפיתוח שלהן של מערכות ל-AV וכבר השקיעו מיליונים, אך אין אחריות. יתרה מזאת, רבות מהחברות הגדולות, כולל חברות הרכב עשויות שלא להסתפק במאמציהן עד כה. אפילו GM וטויוטה שהשקיעו מיליארדים לא בטוחים שהפתרונות שלהם יגברו. "
מגני ציין כי "עד לנקודה זו שוק הרכב מלא ב פלטפורמות מחשוב מנופחות שמושכות יותר מדי כוח, מייצרות יותר מדי חום, והן גדולות ומגושמות מדי. פשוט התבונן בתא המטען של כל פלטפורמת פיתוח AV "
וכאמור, מי שלא נמצא בקבוצה זו אינטל עם ב.מ.וו, קוואלקום, ווימו, פורד, אובר טסלה ופולקסווגן. נשיא AVCC, פריירה אמר כי הוא לא מודאג, משום שהפיתוח נמצא בשלביו הראשונים. הוא שיותר יצרני OEM ו Tier Ones יצטרפו לקונסורציום של ARM, משום שה-IP של ARM
מגני אמרה לנו, "אני לא רואה עדיין את אינטל קופצת על העגלה. AVCC אכן מתאימה לזרוע מכיוון שהיעדים של AVCC הם הליבה של IP ה – ARM. "
הקונסורציום הוא המקום בו Arm יכולה לנצל את יכולתם של ליבות משלה להציע יתרונות כמו ביצועים גבוהים, צריכת אנרגיה נמוכה ויכולת בקנה מידה מוכחת." מגני הוסיף, "כמו כן, רבות מהחברות בקונסורציום הן כבר לקוחות בעלות רשיונות של מעבדי ARM המתאימים לפונקציונליות בזמן אמת. Nvidia ו – NXP, למשל, משתמשים בליבות ARM ב – SoCs המיועדים לנהיגה אוטונומית."
{loadposition content-related} |