מאיר יצא צדיק
הוא כבר נמצא קרוב ל-35 שנה בתעשיה, אך לא הופיע עד היום באף כתבה או מאמר וסביר להניח שלא שמעתם עליו עד כה אבל מאיר צדיק זכה לאחרונה לעדנה ולהצלחה שבוודאי נתנה לו תחושה כי בחר בדרך הנכונה כאשר הצטרף לאחר סיום לימודיו במכון ויצמן כמהנדס לחברת תדיראן.
מאיר יצא צדיק
הוא כבר נמצא קרוב ל-35 שנה בתעשיה, אך לא הופיע עד היום באף כתבה או מאמר וסביר להניח שלא שמעתם עליו עד כה אבל מאיר צדיק זכה לאחרונה לעדנה ולהצלחה שבוודאי נתנה לו תחושה כי בחר בדרך הנכונה כאשר הצטרף לאחר סיום לימודיו במכון ויצמן כמהנדס לחברת תדיראן.
השנה היתה 1978 הרבה לפני עידן הטלפון הסלולרי והאינטרנט אך למאיר היתה הזדמנות להיכנס לעולם התקשורת הקווית והאלחוטית ולגדול עם התעשייה. שנתיים מאוחר יותר כבר עבר לעבוד במרכז הפיתוח של חברת נשיונל סמיקונדקטור בישראל. אחד ממרכזי תכנון השבבים הראשונים בישראל וכור מחצבתם של רבים מאושיות התעשיה.
בשנת 1989 התמנה מאיר למנהל מרכז הפיתוח של נשיונל בישראל . לאחר חמש שנים בתפקיד החליט לעבור לחברת צורן שעסקה אז בעיקר בפיתוח שבבים למצלמות דיגיטליות ושימש בה כמנהל תפעול (COO ). בשנת 1997 עבר למרכז הפיתוח של DEC (Digital Equipment Corp) (אז אחת מחברות המחשבים הגדולות בעולם וכיום חלק מ HP) והיה מנהל קבוצת הארכיטקטורה. לאחר כשנה עבר לחברת אינטל בה עבד כמהנדס מחקר במשך למעלה מ-8 שנים עד שהגיע איליו הפניה משלושה יזמים צעירים . עוז ברק , אסף טובול ואבישי מור. לשלושה היה רעיון. לפתח את הדור הבא של התקשורת הסלולרית שיתאים לתעבורה מאסיבית של מידע כולל תמונות ווידאו מהאינטרנט לטלפונים הסלולרים. היום בעידן הסמארטפונים זה נשמע כצורך ברור ומחויב המציאות אך ב2006 טרום עידן האייפון זה נשמע כמו חזון נועז אך לא בהכרח נכון.
מעבר לרעיון היה הצורך במימוש הטכנולוגיה. לצורך כך צירפו היזמים את מאיר המנהל הוותיק ועתיר הנסיון שהוכיח כי הוא אכן צדיק במקצועיותו. מאז פיתחה דזיינארט שבבים ומערכות לתחנות בסיס באנטנות סלולריות המשדרות בטכנולוגיית LTE – טכנולוגית הדור הרביעי של הרשת הסלולרית. הטכנולוגיה של דזיינארט מבוססת על תאי סלולר קטנים המיועדים לטווחים קצרים ומתאימים למבנים כמו קניונים או לאזורים עירוניים בעלי שטח מוגבל, במחירים זולים ובצריכת הספק נמוכה .
מוצרי דיזיינארט הוכיחו את יעילותם גם מול מוצרים מתחרים של ענקית שבבים כפריסקייל ואיפשרו למפעילים סלולריים להרחיב את קיבולת תקשורת הנתונים של הרשתות שלהם באופן חסכוני יחסית, בעידן שבו צריכת תעבורת אינטרנט סלולרי רק הולכת וגדלה וכל משתמש מעונין לצפות בתכני וידאו באיכות גבוהה, עובדה המשפיעה מאד על רשתות הסלולר ועל יכולתם לתמוך בכמות גדולה של צרכני מדיה כבדים בו זמנית.
הטכנולוגיה שפיתחה דיזינארט משמשת כבר היום חברות כגון נוקיה סימנס, הואוויי הסינית ואריקסון אך תגיע למיינסטרים רק אולי בעוד שנה או שנתיים. עובדה זו לא נעלמה מעיניה של חברת קוואלקום ,יצרנית שבבים ושחקנית מרכזית בתחום הסלולר בעצמה. קוואלקום התרשמה לטובה מהטכנולוגיה המתקדמת שפיתחה החברה הקטנה מרעננה ולאחר חודשיים של מו"מ רכשה את דיזיין ארט באוגוסט האחרון בתמורה ל140 מליון דולר. ומאיר מיודעינו שזה לו הסטראט אפ הראשון בקריירה בוודאי הגניב איזה חיוך קטן של סיפוק כשהושלמה העסקה.