מוסיפה את טכנולוגיות ה-CIS, SiGeו ה-RF CMOS לייצור במתקן בקליפורניה עבור לקוחות החטיבה
חלל. הגבול האחרון |
טאואר-ג'אז הודיעה כי חטיבת החלל והביטחון שלה מרחיבה את שירותי ייצור הפרוסות המיוצרות עם מספר רב של פרויקטים (shuttle) ותכלול את טכנולוגיות ה-CIS בנוסף לטכנולוגיות ה-SiGe וה-RF CMOS הייחודיות של החברה. הטכנולוגיות הללו יהיו זמינות עבור לקוחות הדורשים ייצור בארה"ב, במיוחד כאלה הנדרשים לכך על ידי משרד ההגנה האמריקאי ליישומי חלל ובטחון.
טאואר-ג'אז כבר משתמשת בטכנולוגיית ה-CIS לייצור המוני בישראל וכעת היא תהפוך טכנולוגיה זו לזמינה גם עבור לקוחות החברה במתקן הייצור בארה"ב. נוכחות החברה בשוק החיישנים גדל משמעותית בשנים האחרונות תוך ייצור של יישומים חדשים כמו גלאי טביעות אצבע, מצלמות לבקרת תנועה ועוד. תהליך החיישנים של טאואר-ג'אז מאפשר התאמת פיקסלים בהתאם לצרכי הפרויקט והביצועים המעולים שלו (בתחומי זרם חושך, רעש נמוך ותחום דינמי גבוה) מאפשרים היצע עשיר לתחומים שונים של ראיה דיגיטלית. בנוסף, תהליך ה"תפירה" מוגן הפטנט של טאואר-ג'אז, מאפשר יצירת מערכי חישה גדולים עד כדי חיישן בגודל של פרוסת גיליקון שלמה, ותפירה של פיקסלים קטנים במימדים של 5.5 מיקרון.
בנוסף, חלק מתכנית ה-shuttle במפעל בארה"ב מאפשר שימוש בטכנולוגית סיליקון גרמניום המובילה בעולם וכן מעגלי RF מבוססי CMOS על מצע SOI בטכנולוגית 0.18 מיקרון. טאואר-ג'אז הצליחה להשיג מהירויות של למעלה מ-200 גיגה-הרץ על תהליך זה והתכנית החדשה מאפשרת שימוש חודשי בטכנולוגיה זו לצרכי רשתות אופטיות, רדארים למניעת התנגשות, ואפליקציות של גלים מילימטריים.
"חטיבת החלל והביטחון של טאואר-ג'אז מראה צמיחה יציבה מאוד במהלך 2011 נוכח הטכנולוגיות המתקדמות וההתמקדות שלנו בתחום זה. הרחבת ההיצע הטכנולוגי תאפשר לבסיס לקוחותינו כושר ייצור ברמה הגבוהה ביותר תוך כדי חיסכון בעלויות," אמר מייק סקוט, מנהל מכירות ושיווק, חטיבת חלל וביטחון בארה"ב, בטאואר-ג'אז.
{loadposition content-related} |