רוכשות ומתקינות מכונות ייצור בהשקעה של כ-15 מיליון דולר במפעלי הייצור בישראל ובארה"ב
.
ראסל אלוונגר. מנכ"ל טאואר-ג'אז |
טאואר-ג'אז הודיעה על האצת תוכניות להרחבת כושר הייצור על מנת לעמוד בדרישות לקוחותיה אשר עולות על יכולת הייצור הנוכחית. במתקן הייצור פאב 2 של החברה, הממוקם במגדל-העמק, ישראל, יעלה כושר הייצור בכ-30,000 פרוסות בשנה על מנת לעמוד בצרכים הגדלים של הלקוחות למוצרים הייחודיים של החברה. במתקן הייצור הממוקם בניו-פורט ביץ' קליפורניה, ארה"ב, יורחב כושר הייצור בכ-36,000 פרוסות בשנה וזאת על מנת שיוכל לענות על הביקוש המצריך כרגע יותר מ-100% ניצולת ייצור. רכישת מכונות הייצור המוערכת בכ-15 מיליון דולר תביא לעלייה משמעותית בכושר הייצור של טאואר-ג'אז בכ-66,000 פרוסות בשנה. בהתחשב בתחזיות של לקוחות החברה, רכישה זו הינה בעלת תקופת החזר השקעה (ROI) קצרה מאד של שני רבעונים בלבד.
"אני שמח מאוד לראות את הביקוש של לקוחותינו עולה על יכולת הייצור הנוכחית שלנו. התוכניות שלנו להרחבת כושר הייצור מבוססות על תחזיות חזקות מאד שהלקוחות שלנו מספקים לנו להמשך צמיחה בשיעורים משמעותיים ב-2010 ו-2011. אנו מחויבים לספק ללקוחותינו פתרונות תוך כדי גמישות ונכונות לענות על צרכיהם במהירות", אמר ראסל אלוואנגר, מנכ"ל טאואר-ג'אז. "הציוד הנוסף יעזור לנו להגדיל משמעותית את הייצור על מנת שיתאים לדרישות השוק והלקוחות ואף להגדיל את המכירות והתחרותיות שלנו. הרחבה זו מהווה עדות מנצחת למסירות שלנו שנועדה לאפשר ללקוחותינו הצלחה בעמידה ביעדיהם תוך כדי טיפוח קשרים ארוכי טווח וכל זאת מתוך מטרה להשיא את ערך החברה לבעלי מניותיה."
"בד בבד עם העלייה בדרישה ורכישת הציוד אנו נצליח להרחיב את כושר הייצור של מתקני הייצור שלנו בצורה אפקטיבית, חסכונית ותוך שמירה והתמקדות בשיפור התוצאות התפעוליות," אמר אפי קולטין, סמנכ"ל תפעול בכיר האחראי על מתקני הייצור של טאואר-ג'אז. "העלייה בכושר הייצור מבוצעת בעלויות זולות ביותר תוך ניצול הזדמנויות קיימות בשוק, ועוזרת לנו להפחית את ההוצאות הקבועות לייצור כל פרוסה. יחד עם תכניות שהתנענו להפחתת עלויות חומרים ואחרות בזכות המיזוג ויתרונות לגודל, אנו נגיע לפעול על פי מטריצות יעילות וחסכון המתחרות ואף טובות מהחברות הגדולות בתעשייה."
{loadposition content-related} |