ביום א' השבוע הציג מנכ"ל NVIDIA ג'נסן הואנג הציג מעל במת כנס COMPUTEX בטייפה, טאיוון, את המערכת המשולבת של ארגו ו- NVIDIA עובדת במחסנים בקיסריה, לאחר 3 ימים בלבד ממועד תחילת העבודה של צוות ארגו על שילוב הטכנולוגיות.
ר-גו רובוטיקס (RGo), ספקית מובילה של פלטפורמת תפיסה מרחבית מבוססת בינה מלאכותית, הכריזה היום על הרחבת שיתוף הפעולה בינה לבין אנבידיה במטרה לקדם אימוץ דור חדש של אוטומציה מבוססת בינה מלאכותית.
ביום ראשון הציג מנכ"ל NVIDIA ג'נסן הואנג הציג מעל במת כנס COMPUTEX בטייפה, טאיוון, את המערכת המשולבת של ארגו ו- NVIDIA עובדת במחסנים בקיסריה, לאחר 3 ימים בלבד ממועד תחילת העבודה של צוות ארגו על שילוב הטכנולוגיות.
מנוע התפיסה המרחבית שלRGo , שהינו פתרון מוכח וממומש לראייה ממוחשבת ובינה מלאכותית לצורך איכון, זיהוי מכשולים והבנת הסביבה, זמין כעת כתוסף ל Nvidia Isaac Perceptor, ערכת הפיתוח החדשה Nova Orin DevKit אותה השיקה NVIDIA בכנס המפתחים GTC במרץ השנה. באמצעות פתרון התפיסה המרחבית העוצמתי והיציב של RGo בשילוב עם Nvidia Isaac Perceptor הפועל על מודולים של NVIDIA Jetson Orin וסט הכלים והספריות של ISAAC NVIDIA המיועדות לעולמות הרובוטיקה, לקוחות יכולים להביא לשוק רובוטים ניידים עם יכולות פורצות דרך שיאפשרו ליישם רובוטים כאלה במשימות רבות בכל תחומי החיים כדי לשפר את הבטיחות והיעילות.
בין האתגרים הגדולים העומדים היום בפני אימוץ אוטומציה חכמה מבוססת רובוטים אוטונומיים נמנים הזמן הארוך והעלות הגבוהה של בניית פתרונות כאלה, המורכבות, העלות והמשאבים הנדרשים להתקנה של הפתרונות בכל אחת מהסביבות בהן אמורים לעבוד, כמו גם חוסר הגמישות של פתרונות אלה לפעול בסביבות מורכבות ומשתנות, הנובע, בין היתר, מיכולות מוגבלות של תפיסה מרחבית. רובוטים ניידים המבוססים על Isaac Perceptor ו- RGo יכולים לפרוץ את המגבלות הקיימות בכך שאפשר להביא אותם לשוק בתוך מספר חודשים (ולא שנים), שאפשר להטמיע אותם בקלות ובמהירות בסביבות חדשות, ובכך שיש להם גמישות לפעול באופן אמין בכל סביבה, לרבות סביבות מורכבות ודינמיות, ולבצע משימות באופן אוטומטי, הן בתוך מבנים והן בחוץ.
השימוש ב-RGo ו- Nvidia Isaac Perceptor יאפשר ללקוחות לנצל את המידע הייחודי המיוצר על ידי הפלטפורמה, כולל איכון, מיפוי דינמי, הבנה גאומטרית וסמנטית, כדי לאפשר רמה חדשה של רובוטיקה חכמה, לרבות אוטונומיה מבוססת GenAI, אינטראקציה של אדם-רובוט בשפה טבעית, ניתוח מתקדם והסקת תובנות. יכולות אלה תורמות רבות לגמישות של הרובוטים האוטונומים ולהורדת המורכבות של תפעולם.
הבינה המלאכותית מבית NVIDIA גם מאיצה את היכולות של מנוע התפיסה המרחבית של RGo. בעזרת כלי הפיתוח של Isaac ו Metropolis לבניית, הטמעת והרחבת יכולות ה-AI לראייה ובינה מלאכותית גנרטיבית, RGo יכולה להציע יכולות מתקדמות כמו יצירת מפות של סביבות חדשות בעזרת קלט ממצלמה יחידה, זיהוי מכשולים כמו מזלגות של מלגזות על רצפות (בעיה קשה מאוד שגורמת לתאונות והפסקת פעילות) וחפצים ייחודיים אחרים עבור צרכים של לקוחות ספציפיים.
"מנוע התפיסה המרחבית של RGo על בסיס מודול NVIDIA Jetson Orin כבר מוטמע בסביבות דינמיות ומורכבות במחסנים וסביבות ייצור, ומאפשר אוטומציה חכמה במקומות שלא היה ניתן לבצע זאת קודם לכן", אומר אמיר בוסאני, מייסד-שותף ומנכ"ל RGo Robotics. "שיתוף הפעולה המורחב והזמינות של מנוע התפיסה המרחבית של RGo על גבי NVIDIA Isaac Perceptor יאפשרו ללקוחות רבים נוספים להטמיע מכונות ניידות חכמות יותר שיוכלו לפעול באופן אמין בכל סביבה. תפיסה מרחבית ויזואלית מאפשרת את מהפכת הבינה המלאכותית הגנרטיבית ברובוטיקה. הזמן של הבינה המלאכותית הגנרטיבית ברובוטיקה מגיע ואני מצפה בקוצר רוח לעבוד יחד עםNVIDIA כדי להגשים זאת."
"עידן הרובוטים מבוססי בינה המלאכותית פיסית כבר כאן", אמר דיפו טאלה סמנכ"ל רובוטיקה ובינה מלאכותית בקצה באנבידיה. "הפתרון שלRGo לרובוטים אוטונומים, עם ההאצה של NVIDIA ISAAC, תאפשר ללקוחות במגוון תעשיות שונות ליישם רובוטים אוטונומיים שיכולים בצורה טובה יותר להבין, לתקשר ולהיות באינטראקציה עם העולם סביבם."