ההזמנות ירחיבו את רשימת לקוחות השבבים של סמסונג, שבעיקרה נשענת על חברות טלקומוניקציה, לגדולות מחשוב עתירות ביצועים. לגבי באידו קיים סימן שאלה כי השבבים ייוצרו בטקסס, וארה"ב הטילה מגבלות על סין
לסמסונג יש כבר ארבעה לקוחות בעלי פרופיל גבוה עבור השבבים שלה שפותחו בתהליך 3nm המתקדם. NVIDIA, קוואלקום, IBM ובאידו בחרו בענקית החומרה הדרום קוריאנית כספקית שלהן בטכנולוגית הייצור המתקדמת בעולם. כך עולה מפרסום באתר הכלכלי הקוריאני KED. לפי הפרסום, לפי פרסומים בעיתונות הקוריאנית עד היום הלקוחות הגדולים של סמסונג הם אפל, וריזון, דויטשה טלקום ו-Supreme Electronics אך עם המעבר לטכנולוגית 3 ננומטר, הכריזה סמסונע על חברות הפאבלס האמריקניות קוואלקום ו-NVIDIA, IBM הגדולה בתחום ה-IT וחברת שירותי הבינה המלאכותית הסינית באידו כלקוחות החדשים שלה.
ארבע החברות רוצות שבבים מסמסונג, שבניגוד למתחרתה הגדולה TSMC, כבר החלה בייצור המוני של הדור הראשון של מוליכים למחצה מבוססי תהליך GAAFET ו-3 ננומטר במפעל של סמסונג ב-Hwaseong ביוני 2022. "יש חברות שמקצצות בעסקאות שלהן עם חברות טייוואניות. במקום זאת, הם מחפשים ספק שני ושלישי במדינות אחרות כמו סמסונג", אמר אחד המרואיינים לכתבה באתר KED.
הדור השני של שבבים מבוססי תהליך 3 ננומטר, המיועדים להיכנס לייצור בשנת 2023, יוכלו להפחית את צריכת החשמל בעד 50%, לשפר את הביצועים ב -30% ולהפחית את שטח הפרוסה ב -35% לעומת תהליך 5 ננומטר. סמסונג גם בונה מפעל לייצור שבבים בשווי 17 מיליארד דולר במחוז ויליאמסון, 65 ק"מ מהמתקן הקיים שלה באוסטין, טקסס.
כזכור הממשל האמריקני אסר על יצוא של טכנולוגית תהליכים 3 ננומטר כולל GAAFET, באוגוסט 2022. לפיכך, סביר מאוד אך עדיין לא ברור (בהתחשב בכך שדרום קוריאה היא בעלת ברית של ארה"ב) שהדור השני של שבבים מבוססי 3 ננומטר ייוצר במפעל החדש בטקסס ולפיכך יפול במסגרת המגבלות, מה גם שדרום קוריאה היא ידידה של ארה"ב והיא גם עשויה להטיל מגבלות דומות על מכירה לסין.