לדברי החברה, התדר יאפשר למהנדסי בדיקות לבצע מדידות מדויקות יותר ברעש פאזה נמוך יותר, לפשט את תהליכי הבדיקות ולהאיץ זמני בדיקות גם במקרים של מדידות מורכבות
קיסייט טכנולוגיות (Keysight Technologies) השיקה מקור אותות (Signal Generator) מתקדם ושילבה אותו במשפחות נתחי הרשת (Network Analyzers) מתוצרתה, PNA ו-PNA-X. מקור האותות החדש יאפשר לבודקים של ציוד אלקטרוני גמישות ודיוק רבים יותר, ובנוסף האצה ופישוט של תהליכי הבדיקות עצמם.
נטוורק אנלייזרים הינם כלי בדיקה חשובים בתעשיות רכיבים ומכלולים של גלי רדיו וגלי microwave, והם מספקים יכולות מדידה ואפיון של רכיבים אלה. בפרט, מדידות של רכיבים אקטיביים – לדוגמא: מדידות של ספרת רעש (noise figure), מדידת קומפרשן (gain compression), ומדידת אינטר מודולציות (IMD) – שיכולות להיות מורכבות, ומאתגרות במיוחד בתדרים גבוהים.
בפיתוח האחרון שלה קיסייט שיכללה את משפחות נתחי הרשת PNA ו-PNA-X על ידי שילוב של מקורות תדר (source) מבוססי טכנולוגיית Direct Digital Synthesis (ר"ת DDS), המאפשרים לבצע מדידות מדויקות יותר עם פחות הפרעות של רעש פאזה. השימוש במקורות אות שהם נקיים יותר מאפשר לדוגמא ביצוע של מדידות מסוג Two Tone IMD כאשר המרווח בין הטונים מאוד קטן. מקורות האות החדשים מבוססי DDS גם משפרים את ביצועי קשת רחבה של אפליקציות מדידה, כולל אפליקציות לבדיקה של עיוותי מודולציה, מדידות מיקסרים ורכיבים ממירי תדר, ומדידות מיקסרים I/Q. חידוש נוסף הוא מקור אות שלישי לתדרי רדיו (RF) של עד 13.5 GHz במשפחת PNA-X של הנטוורק אנלייזרים המציע פישוט של מערך המדידה על ידי החלפה של גנרטור אותות חיצוני, שנדרש לביצוע המדידה.
"קיסייט מבינה שכאשר מהנדסים מאפיינים מכלולים ורכיבים אקטיביים מורכבים, הרי שמדובר במשימה שיכולה להימשך ימים", ציין ג'ו ריקרט, סגן נשיא ומנהל כללי של פיתוח פתרונות מדידה לתחום התדרים הגבוהים בקבוצת פתרונות התקשורת של קיסייט. "המשפחה המשופרת של נטוורק אנלייזרים PNA ו-PNA-X מציעה את המכלול הנכון של מהירות וביצועים הדרושים כדי להקטין את זמני הבדיקות, עוזרים בקבלת תובנות מהירה של תהליכים ומערכי מדידה פשוטים יותר, וכמובן הדיוק הדרוש כדי לשפר את המכלולים והרכיבים המצויים בבדיקה.
ישי ברודני, מהנדס אפליקציה בקיסייט ישראל, ציין כי "חשוב לציין, כי עומדת בפני לקוחותינו האפשרות לשדרג את מכשירי הנטוורק אנלייזר שלהם PNA ו-PNA-X הקיימים אצלם על ידי החלפת מקורות ה-RF הישנים באלו החדשים שהשקנו. הדבר יאפשר לארגונים לשמר את ההשקעה שלהם שכבר בוצעה ברכישת מכשירים בעבר, אך באותה עת ירחיב את היכולות שלהם ויאפשר להם להפיק את המירב ממכשירי ה-Network Analyzer שקיימים ברשותם".