כנס תעשיית השבבים שנערך בשבוע החולף בתל אביב הסתיים במושב נעילה חגיגי איליו הגיעו רבים מבכירי תעשיית ההייטק בישראל.
מושב הנעילה נפתח בקוקטייל חגיגי שנערך באולם הארועים של ביתן 10 ב"אקספו תל אביב" בנוכחות מנהלים ובכירים רבים מצמרת התעשיה בישראל. בין הבכירים שנכחו בארוע יניב גרטי, מנכ"ל אינטל ישראל, בילי הרבויה, מנכ"ל אמזון ישראל (לשעבר אנפורנה לאבס), שלומית וייס, מי ששימשה עד לאחרונה כסמנכ"לית הפיתוח של חברת אנבידיה (לשעבר מלאנוקס), רותי אדר, מנהלת מרכז החדשנות של סמסונג בישראל, איליה סטולוב, מנכ"ל מרכז הפיתוח של וינבונד בישראל , דן וילנסקי, לשעבר מנכ"ל קרן BIRD ויו"ר חברת אפלייד מטיראלס בישראל ויונתן ונד, מנכ"ל מיקרון ישראל לשעבר. גם נציגים רבים של קרנות הון הסיכון נכחו במקום בינהם דדה גולדשמיט מנכ"ל קרן Samsung Catalyst Fund , אורי קירשנר, מנכ"ל קרן ההשקעות של סמסונג ישראל, גרי גנות, שותף בקרן ג'נסיס, דני סטאר, מקרן TDJ Pitango והמשקיע הפרטי הידוע, אביגדור וילנץ.
אורח הכבוד שגם פתח את הארוע בדברי ברכה, היה דרור בין, המנכ"ל הנכנס של רשות החדשנות. באחת מהופעותיו הפומביות הראשונות מאז נכנס לתפקידו, ברך את באי הכנס ואמר בין השאר: "כמי שבא מתעשיית ההייטק אני מודע לחשיבותה של תעשיית השבבים ולמקומה החיוני בתעשיית הטכנולוגיה העולמית בכלל ובתעשיית ההייטק בישראל בפרט. זו גם הסיבה שמצאתי לנכון להשתתף בכנס זה ואני מאחל לכם המשך צמיחה והתפתחות גם בשנים הבאות".
בהמשך הארוע נערך טקס הענקת אותות Global Industry Leader לארבעה דמיות אשר השפיעו על תעשית השבבים הגלובלית והמקומית. כמו כן נאמו בארוע, אקסל פישר, סגן נשיא סמסונג סמיקונדקטור (בהרצאה מוקלטת בה התנצל כי לא יכול היה להגיע השנה לישראל בגלל מגבלות הקורונה) ופרופסור מאיר פדר, שהיה בין מקימי אמימון וסיפר על הטכנולוגיה שזיכתה אותו ואת חבריו להקמת החברה בפרס האוסקר על פיתוח טכנולוגיה מהותית שהשפיעה על תעשיית הקולנוע העולמית.
הכנס היה גרוע ביותר