בשיחה עם Chiportal אמר מנכ"ל רמון ספייס אבי שבתאי, המהלך נעשה בתאום עם הנהלת קמיליון, וכי נהוג שחברות קולטות צוותים שלמים
חברת קמיליון סקיוריטי נסגרה ועובדיה עברו כקבוצה לרמון ספייס. כך עולה מהודעה שפרסם מנכ"ל רמון ספייס אבי שבתאי בדף הלינקדאין של החברה.
"חדשות מרגשות! קמליאון התמזגה לתוך רמון ספייס. אנו שמחים שצוות Kameleon מצטרף אלינו כדי לחזק את יכולות ה- SW, ה- VLSI ואבטחת המידע שלנו. אנו ממשיכים לצמוח עם כישרונות נוספים כדי לשרת את המשימה של בניית תשתית מחשוב הנתונים המתקדמת ביותר לחלל. זמנים מרגשים לפנינו."
"החלל דורש את המוחות החדשניים ביותר, ואני בטוח שהתוספת של צוות קמיליון תהפוך את הצוות שלנו לחזק עוד יותר. אנו מקדמים בברכה את הצוות במסע לחלל" , מסכם שבתאי את הודעתו.
בסוף קמיליון עוסקים בתחומים של תוכנה וVLSI תחומים שחשובים לנו. נוצרה הזדמנות אנחנו מכירים את ההנהלה היה קשר איתם וכשנוצרה הזדמנות בתיאום יחד עם ההנהלה שלהם עשינו את החיבור הזה בין שתי החברות.
קמיליון שפעלה מקיסריה, הוקמה בשנת 2019 על-ידי המנכ”ל חורחה מיז’נה וקבוצה של יוצאי מיקרוסופט, קואלקום ו-8200. היא וקיבלה השקעות מקרן הסיד State Of Mind Ventures היושבת בהרצליה ומפנחס בוכריס. היא פיתחה ביחד עם חברת זיילינקס מעבד-עזר מבוסס FPGA לאבטחת שרתים.
בשיחה עם CHIPORTAL היום אמר שבתאי. "אני לא יכול להתייחס מעבר למה שהודענו בלינקדאין לתוכן של העסקה. עשינו את המהלך הזה וממשיכים קדימה, יש לנו עוד הרבה עבודה ."
האם רכשתם את קמיליון?
"אני לא יכול לפרט מעבר למה שכתבנו בגלל ההסכם. אבל בכל מקרה חברות גדלות לא רק על ידי קליטת עובד אחד בכל פעם, לפעמים קולטים צוותים שלמים – זה קורה הרבה במיזוגים בין חברות."
"בסוף קמיליון עוסקים בתחומים של תוכנה וVLSI – תחומים שחשובים לנו. נוצרה הזדמנות. אנחנו מכירים את ההנהלה, היה קשר איתם וכשנוצרה הזדמנות בתיאום יחד עם ההנהלה שלהם עשינו את החיבור הזה בין שתי החברות.
זה לא כל כך נפוץ?
"חברות גדלות לא רק על ידי זה שמביאים אנשים אלא הרבה פעמים על ידי מיזוג. נכון שאנחנו לא חברה גדולה אבל חלק מתהליך הצמיחה אנחנו מסתכלים על צמיחה שהיא לאו דוקא בגיוס של עובד אחר עובד אלא בצירוף של צוותים. נמשיך לעשות כך. אנחנו לא החברה היחידה שעושה מיזוגים.
כמה עובדים מונה רמון ספייס כיום?
שבתאי: "אנחנו מתקרבים ל-70 עובדים. יש לנו הרבה פעילויות גם בצד של הפיתוח וגם בצד של העסקאות. תחום החלל ממשיך להיות מאוד אטרקטיבי ויש הרבה הבנה שיש פה הזדמנויות עסקיות משמעותיות החברה ממשיכה, קדימה."