המנכ"ל לשעבר סיימון סגרס הוחלף מיד לאחר שסופטבנק הודיעה על כישלון הצעת Nvidia לפני מספר שבועות. כעת מצטרפים אליו שלושה סמנכ"לים: ה-CTO דיפש פאטל, ראשת הצוות המשפטי קרולין הרצוג, ומנהל האסטרטגיה הראשי ג'ייסון זאג'אק * החברה יוצאת לדרך חדשה בלי ארבעה משבעת המנהלים הבכירים שלה * פרטים חדשים על ההנפקה
קבוצת סופטבנק, הבעלים של arm צפויה להנפיק את מניות arm ב-2023. לפי מקורות, היא צפויה לעשות זאת בנאסד"ק כדי שתיסחר שם לצד ענקיות טכנולוגיה אחרות כמו אפל, מיקרוסופט ואמזון – שכן החברה מאמינה כי הרישום בניו יורק ייתן לחברה הערכות שווי גבוהות יותר.
arm היא כידוע חברה בריטית וכבר היתה ציבורית בעבר עם הנפקה דואלית בלונדון ובניו יורק. כאשר היא נרכשה על ידי סופטבנק בשנת 2016 היא נמחקה מהמסחר. עכשיו ממשלת בריטניה להוטה לראות את יצרנית השבבים הגדולה ביותר שלה נסחרת בבורסה המקומית, אך הדבר לא סביר משום שגודלה של arm דומה לגודלן של כל מניות הטכנולוגיה הנסחרות בלונדון ביחד – 50 מיליארד דולר. ככל הנראה הפתרון יהיה רישום כפול.
ב-2020 הודיעה סופטבנק כי תמכור את arm ליצרנית השבבים האמריקאית NVIDIA, אך המכירה בשווי שנסק כבר ל-80 מיליארד דולר משום שהיא נקובה במניות אנבידיה, נפלה בפברואר 2022 לאחר שממשלות רבות הביעו חשש מפני פגיעה בתחרות בשווקים בהם פועלת arm. אותם אנליסטים מעריכים כי ההנפקה תניב שווי הרבה יותר קטן לעומת מה שהיתה מכניסה המכירה לאנבידיה. הדבר בולט במיוחד לאור התקופה הסוערת שעוברות מניות הטכנולוגיה בשווקים הציבוריים, עליית הריבית ושינוי המדיניות המוניטרית. בימים אלו מתרבות השמועות על גל פיטורים נרחב שצפוי להתממש בקרוב ב-arm.
ההנפקה נועדה לאפשר למשקיעים הפרטיים בקרן ויז'ן בהובלת סופטבנק – המחזיקה ב-25% מ-arm לפדות את מניותיהם. arm גם רוצה להיות מסוגלת לתת אופציות למניות כתמריצים לעובדים.