אהרון אהרון חוזר לצורן
אחד מהמנהלים הוותיקים והמוערכים בתעשיית השבבים הוא אהרון אהרון. לא רבים יודעים שאהרון החל את הקריירה הטכנולוגית שלו עוד בשרותו ביחידת עילית של חיל המודיעין. לאחרונה נודע לצ'יפסים כי אהרון אהרון חזר ל"כור מחצבתו" והחל עבוד עם חברת צורן כיועץ חיצוני בעיקר למיזוג עם CSR
אהרון אהרון חוזר לצורן
אחד מהמנהלים הוותיקים והמוערכים בתעשיית השבבים הוא אהרון אהרון. לא רבים יודעים שאהרון החל את הקריירה הטכנולוגית שלו עוד בשרותו ביחידת עילית של חיל המודיעין.
לאחר שסיים שני תארים בהנדסת אלקטרוניקה בטכניון הצטרף למרכז המדעי של יבמ בחיפה ומילא בו מספר תפקידי ניהול בתחום הפיתוח .בשנת 1997 לאחר 13 שנים ביבמ הצטרף לחברת צורן כסמנכ"ל הפיתוח של החברה. בצורן התוודע אהרון לראשונה לתעשיית השבבים המקומית והפך עד מהרה לאחד מעמודי התווך של החברה. לאחר כשנתיים בתפקידו עבר למטה החברה בקליפורניה והפך לסמנכ"ל התפעול של החברה. תפקיד שני בחשיבותו רק ללוי גרצברג מנכ"ל החברה. בשנת 2001 פרש מצורן וחזר לישראל כדי לעמוד בראש סטארטאפ ישראלי בשם סיברידג' (לשעבר רדנט) שהיה באותה עת כבר בבעלות חברת סימנס הגרמנית. בשנת 2003 הקים ביחד עם אמיר בארי ודוד גזל את חברת "קמרו" וניהל אותה כמנכ"ל עד לשנת 2009. במקביל קיבל על עצמו להיות יו"ר חברת דיסקרטיקס בה הוא מעורב כיום כחבר דירקטוריון.
לאחרונה נודע לצ'יפסים כי אהרון אהרון חזר ל"כור מחצבתו" והחל עבוד עם חברת צורן כיועץ חיצוני. אהרון מעורב במספר פרויקטים בהם התבקש לסייע ע"י הנהלת צורן. אחד הפרויקטים החדשים בהם הוא מעורב הוא תהליך האיחוד עם חברת CSR הבריטית. במקביל לעיסוקיו בחברות קמרו, דיסקרטיקס וצורן הצטרף אהרון כחבר במיזם Solid -קרן חדשה בהיקף מליון דולר לה שותפות הקרנות כרמל, ג'מיני וג'נסיס ומגמה שתעניק ליזמים בתחום השבבים הון ראשוני במטרה לעודד יזמיות חדשות בתחום. אהרון שייך לקבוצת המומחים שתחליט על השקעות המיזם ביחד עם אייל ולדמן, מנכ"ל מלנוקס, בועז איתן יזם חב' סייפן, דב מורן יזם אם-סיסטמס ומודו, ופרופ' ישראל צידון מהטכניון.
מכיוון שנותרו לו גם כמה שעות פנויות מנצל אותן אהרון לפעילות ב"מועדון ה-100" – ארגון בוגרי הטכניון הפועל לקידום הטכניון כמוסד אקדמי מדעי טכנולוגי מוביל, ולפיתוח החינוך המדעי והטכנולוגי בישראל. בנוסף חבר אהרון בוועדת ההיגוי של "ביזטק" – תחרות היזמות הארצית של הטכניון.