קרן ההון סיכון הסינית Glory Ventures הובילה את הרחבת סבב גיוס ההון ואליה הצטרפו משקיעים קיימים ומשקיעים חדשים ב-Hailo. ההשקעה תאפשר לחברה להרחיב את שווקי היעד שלה לסין ולהונג קונג, בנוסף לשווקים קיימים באירופה, צפון אמריקה, יפן וקוריאה.
מייסדי היילו. משמאל לימין – המנכ"ל אור דנון, מנהלת הפיתוח העסקי הדר צייטלין וה-CTO אבי באום. צלם – ערן טיירי |
חברת סטארט אפ ה-AI הישראלית Hailo , המפתחת מעבד ללמידה עמוקה עבור יישומי קצה, הרחיבה את סבב A ל-21 מיליון דולר. קרן ההון סיכון הסינית Glory Ventures הובילה את הרחבת סבב גיוס ההון ואליה הצטרפו משקיעים קיימים ומשקיעים חדשים ב-Hailo. ההשקעה תאפשר לחברה להרחיב את שווקי היעד שלה לסין ולהונג קונג, בנוסף לשווקים קיימים באירופה, צפון אמריקה, יפן וקוריאה.
ביוני 2018 הודיעה החברה על סבב גיוס הון ראשון בהיקף של 12.5 מיליון דולר לפיתוח שבב deep learning שיספק יכולות עיבוד של דטה סנטר למכשירי קצה. בין המשקיעים בחברה מצויים זהר זיסאפל, המשמש גם כיו"רHailo ; קרן OurCrowd; מנכ"ל חברת דלק מוטורס גיל אגמון; קרנות ההשקעות בטכנולוגיות רכב Maniv Mobility וכן Next Gear, הקרן הנלווית לאקסלרטור טכנולוגיות הרכב Drive. בסך הכל גייסה Hailo מהקמתה למעלה מ-24 מיליון דולר.
במקביל, Hailo פותחת הרשמה לתכנית Fast Track עבור לקוחות נבחרים שיקבלו את ההזדמנות לבדוק את הגרסה הראשונה של מעבד ה-deep learning Hailo-8™ , המאופיין בביצועים גבוהים, צריכת הספק נמוכה וגודל קטן. משתתפי התכנית ממגוון שווקים יוכלו גם לפתח ולבנות אבות טיפוס של מוצרי ה-deep learning שלהם על בסיס מעבד ה-Hailo-8.
מעבר לערכה עבור שוק הרכב, המהווה מוקד אסטרטגי של Hailo, טכנולוגיית העיבוד של החברה משרתת יישומי deep learning בקשת רחבה של שווקים אחרים ובכללם מצלמות חכמות, בתים חכמים, IoT, תעשייה, לצד רובוטיקה, פלטפורמות מציאות רבודה ומציאות וירטואלית ומחשוב לביש.
"הרחבת סבב הגיוס הראשון שלנו עם צירופה של Glory Ventures לשורת המשקיעים שלנו מחזקת את יכולתנו להביא לשוק את מעבד ה-deep learning החדשני, רב העוצמה והעמיד שלנו המיועד ליישומי קצה, וכן מסייעת לנו לפנות לשווקים האסטרטגיים של סין והונג קונג", אמר אור דנון, מנכ"ל ומייסד משותף של Hailo. "מעבדי ה-Hailo-8 יעזרו לחברות בשווקים רבים להתגבר על המחסומים העצומים בתחומי צריכת ההספק הנמוכה, הגודל הקומפקטי והעלות המשתלמת, שמונעים מהן כעת לפרוס יכולות deep learning חזקות במוצרי הקצה שלהם".
"אנו עוקבים מקרוב אחרי השוק העולמי למעבדי AI וגילינו שהטכנולוגיה של Hailo היא יוצאת דופן", אמר אריק יאנג, שותף מייסד ב-Glory Ventures. "אנחנו מתרשמים מהצוות של Hailo ומיכולת הביצוע הגבוהה שלו. Glory מצפה להמשיך את מערכת היחסים עם Hailo ככל ש- AI הופכת לטכנולוגיה הכרחית בכל מוצר מבוסס מצלמה חכמה".
הצוות המוביל של Hailo, שהוקמה בפברואר 2017, הם המנכ"ל אור דנון, ה-CTO אבי באום והדר צייטלין, המכהנת כמנהלת הפיתוח העסקי של החברה. דנון, חתן פרס ביטחון ישראל ובוגר תכנית "תלפיות", שירת ביחידה הטכנולוגית של חיל המודיעין טרם הקמת החברה. ה-CTO אבי באום מילא שורה של תפקידים בחברת Texas Instruments, בה עבד כ-13 שנה לאחר שירות באותה יחידה טכנולוגית. בין היתר שימש באום כ-CTO של תחום הקישוריות האלחוטית בחטיבת המעבדים המשובצים ב-TI וכיהן בתפקידי ניהול קבוצת ארכיטקטורה והנדסת מערכת. שותפתם להקמת החברה הדר צייטלין, בוגרת תכנית "תלפיות" גם היא, שירתה כתשע שנים ביחידה הטכנולוגית, ובמהלך שירותה זכתה בפרס הרמטכ"ל למצוינות טכנולוגית. לפני הקמת Hailo, שימשה צייטלין כמנהלת המוצר הראשונה בחברת Via.
בהובלת צוותי הפיתוח של Hailo שותפים מהנדסי פיתוח חומרה ותוכנה בכירים, יוצאי קהיליית המודיעין וחברות דוגמת אינטל, ברודקום ומלאנוקס. החברה מעסיקה כ-50 עובדים וממוקמת בתל אביב.
{loadposition content-related} |