החברה מפתחת את מערכת TestShell לניהול בדיקות אוטומטיות וניהול איכות
.
מערכת TestShell של קוואליסיסטמס. 3 מיליון שקלים מהמדען הראשי |
קוואליסיסטמס, מפתחת תוכנה בתחום ניהול בדיקות אוטומטיות וניהול איכות, הודיעה היום כי זכתה לסיוע נוסף מלשכת המדען הראשי בסך של כ-3 מליון שקלים להמשך פיתוח מוצר הדגל שלה TestShell .
הסיוע שמעניקה הלשכה במשרד התמ"ת הוא במסגרת תרומתה לקידום ותמיכה במו"פ ישראלי בעל ערך מוסף גבוה לשוק המקומי והבינלאומי.
מערכת TestShell של קוואליסיסמטס הינה פתרון טכנולוגי ייחודי המאפשר ליצרניות בעולם החומרה, המערכות המושובצות (Embedded-) והתקשורת לשפר את איכות המוצרים והשירותים שלהן תוך חסכון ניכר בעלויות וזמן. באמצעות המערכת יכולים מהנדסי בדיקות לפתח, להריץ ו"לדבג" (Debug) תרחישים ותוכניות בדיקה מורכבות ללא תכנות, לאורך כל חיי המוצר, וללא תלות בציודי בדיקה ספציפיים.
"תמיכת המדען חשובה לנו מעבר למשמעותה הכלכלית, בעצם הכרתה בערך הטכנולוגיה שלנו", אמר ליאור קוריאט, מנכ"ל קוואליסיסטמס. "היקף הסיוע לו זכינו השנה גבוה מהמענק לו זכינו בשנת 2009, ואנו רואים בכך עדות נוספת לתרומה החשובה אותה מביא המוצר שלנו לעולם ניהול האיכות".
TestShell מציעה מגוון רחב של ספריות וממשקים למגוון ציודי בדיקה של יצרניות מעולם האלקטרוניקה (כגון Agilent, Tektronix) ומעולם התקשורת (כגון (Ixia, Spirent, ובנוסף מספקת פלטפורמה לפיתוח ממשקים עצמאי ללא שימוש בקוד. אינטגרציה מובנית עם מערכות ALM (כגון QC, Doors, Clear Quest ועוד) וכלי אוטומציה מגוונים כגון QTP , ו-QF-Test משפרים את יכולות המערכת והולמת את צרכיהן של תעשיות שונות.
סמנכ"ל הפתוח של החברה, עדן אבנטל, ציין כי " יכולות שליפה וניתוח נתונים בזכות מתודולוגיית בדיקה נכונה, תגיות דינמיות ואלגוריתמים מורכבים הופכים את TestShell למערכת מתקדמת לניתוח מידע. חדשנותה מתבטאת במתן מענה לצורך גובר בשוק הבדיקות היום – לנהל את תהליך האיכות כולו תחת בסיס נתונים אחד, באופן המאפשר שימור ושיתוף מידע מבוקר. צורך זה הוא קריטי בעידן הנוכחי בו ידע-האיכות בארגון מהווה מנוע חשוב לקבלת החלטות שיכולות לייעל תהליכים ולחסוך לארגונים הרבה מאד כסף ", הוא מוסיף.
בין החברות שאימצו זה מכבר את מערכת TestShell כלולות ספקיות תקשורת בינלאומיות, יצרניות אלקטרוניקה, שבבים וציוד תקשורת מצפון אמריקה, אירופה, ישראל והמזרח הרחוק.
{loadposition content-related} |