תליה מביאה את פלטפורמת השימוש החוזר ב-IP AMALIA לישראל
תליה, (Thalia) ספקית של פלטפורמת שימוש חוזר ב-IP של מעגלי אותות אנלוגיים ומעורבים, הודיעה היום על התרחבותה לישראל ומינויו של מוטי חולי, מטקלינק גלובל בע"מ, לייצג את תליה ואת פלטפורמת השימוש החוזר ב-IP שלה AMALIA.
מאז שאינטל הקימה מרכז תכנון חשוב בישראל בשנות השבעים, המדינה ידועה במגזרי ההזנקים שלה שהם מהפעילים ביותר בתעשיית השבבים. דו"ח של Semico Research ב-2020 הראה שישראל שנייה רק לארה"ב מבחינת הפעילות של הזנקים. יש במדינה כיום יותר מ-150 חברות פאבלס מקומיות שמתכננות שבבים, ובנוסף עשרות מחברות השבבים המובילות בעולם מפעילות מרכזי תכנון בעלי חשיבות אסטרטגית.
מוטי חולי מביא יותר מ-25 שנים של מומחיות בשוק המקומי וקשרים בכל התעשייה, ברמת השבב וברמת המערכת. משום שהתחיל את הקריירה שלו כמתכנן שבבים, מוטי חולי ממוצב היטב להבין את הצרכים של הלקוחות של תליה ואת הפוטנציאל של פלטפורמת השימוש החוזר ב-IP של תליה.
חברות ברחבי העולם משתמשות בפלטפורמת השימוש החוזר ב-IP AMALIA של תליה כדי למקסם את השקעתן בפעילת פיתוח, וגם כדי להבטיח שיש להן פתרון יעיל מבחינת זמן ועלויות להעברת קווי המוצרים הקיימים שלהן למפעלי ייצור פרוסות וצומתי תהליכים חדשים. AMALIA סיפקה יותר מ-40 Ips של אותות אנלוגיים ומעורבים, רבים בסיליקון ובשימוש מסחרי, ביישומים שכוללים Wifi, BLE IP, חיישני תמונה, ADCs, PLL ו-IPs לניהול הספק.
היתרונות של פלטפורמת AMALIA של תליה נעשים יותר ויותר חשובים למתכננים בתקופה הנוכחית של מחסור בקיבולת ייצור בתעשיית השבבים.
סאוומיאן רג'גופלן, מנכ"ל תליה, אמר: "ישראל הוא שוק שמעניין אותנו זמן רב. לחברות רבות שיש לנו איתן קשרים יש פעילות תכנון וקבלת החלטות במדינה. אנו שמחים שמוטי הוא נציג המכירות שלנו באזור. המחסור בקיבולת ייצור שבבים מדגיש את החשיבות של שימוש חוזר אסטרטגי ומתוכנן ב-IP אנלוגי כחלק ממפת הדרכים של חברה. זה מקדם את הצורך לנו להתרחב בכל העולם כדי לשרת הדרישה הזאת שגדלה ונעשית יותר דחופה".