השבבים מיוצרים במתקן הייצור פאב 2 במגדל העמק. טאואר-ג'אז כבר סיפקה מיליוני שבבים לאינטל וכעת מתחיל שלב הייצור ההמוניבמתקן הייצור פאב 2 במגדל העמק. טאואר-ג'אז כבר סיפקה מיליוני שבבים לאינטל וכעת מתחיל שלב הייצור ההמוני
ראסל אלוונגר. אופטימי |
חברת טאואר-ג'אז הודיעה כי החלה בייצור המוני של חיישני אינפרה אדום לשימוש בפתרונות החיישנים התלת ממדיים של אינטל. אינטל בחרה בפלטפורמת CMOS image sensor (CIS) של טאואר-גז'ז בשל תהליך IS11 הייחודי, בעל ביצועי פיקסלים יוצאי דופן בתחום האינפרה-אדום הקרוב ובעלי מהירות גבוהה, יעילות קוונטית גבוהה ורזולציה אופטית טובה.
בטאטאר-ג'אז אומרים כי אינטל בחרה בפלטפורמת ה-CIS של טאואר-ג'אז בעיקר נוכח הביצועים יוצאי הדופן של הפיקסלים הייחודיים אותם מציעה טאואר-ג'אז הנמצאים בסנסור החדש. החברה מוספיה בהודעתה כי פתרון החישה בטכנולוגיית התלת-ממד מהווה את הכיוון האטרקטיבי ביותר אליו פונה אינטל והוא צפוי לשנות את הדרך בה אנשים מתקשרים עם מחשבים ללא צורך במגע.
"טאואר-ג'אז ענתה על כל הדרישות המחמירות של אינטל בכל הנוגע לייצור חיישנים שייקחו חלק במוצריה – מעיד על הרמה הגבוהה של טאואר-ג'אז בכל הקשור לייצור, היצע טכנולוגי ואיכות. פתרונות שליטת חישת התלת ממד צפויים להתרחב הרבה מעבר לשוק המחשבים – לכל היישומים הניידים. כפי שניתן לראות בשיתוף הפעולה הנוכחי עם אינטל – הטכנולוגיה של טאואר-ג'אז מאפשרת השגת פתרונות הדרושים לשוק זה ולכן החברה צופה להיות שחקן מרכזי בו. כמו כן, נמסר כי הייצור של החיישנים הנוכחיים הינו במתקן הייצור פאב 2 במגדל העמק. טאואר-ג'אז כבר סיפקה מיליוני שבבים לאינטל וכעת מתחיל שלב הייצור ההמוני.
"שיתוף הפעולה עם טאואר-ג'אז היה חלק הצלחתינו בייצור חיישני ההדמיה עבור מערכות הדמיה תלת ממדית והיא היתה בחירה טבעית מאחר והם מציעים את המפרטים הטכניים והביצועים הטובים ביותר בטכנולוגיה פורצת דרך זו" אמר שגיא בן משה, מנהל הנדסת מצלמות העומק באינטל.
"שיתוף הפעולה הזה בין אינטל וטאואר-ג'אז היה התאמה טבעית. המובילות של אינטל בשוק בשילוב עם הטכנולוגיה המובילה שלנו המספקת ביצועי פיקס גבוהים בהדמיית תלת ממד באינפרה-אדום הקרוב, ביחד עם קרבת המפעל שלנו בישראל למקתניה של אינטל בישראל ולקבוצה המפתחת את הטכנולוגיה הזו, מהווה התאמה אידאלית." אומר ראסל אלוונגר, מנכ"ל טאואר-ג'אז.
{loadposition content-related} |