Gilat Defense תספק פתרונות ושירותי SATCOM מתקדמים לתמיכה במגוון רחב של יישומים צבאיים
גילת רשתות לוויין בע"מ (נאסד"ק: GILT, הבורסה לני"ע ת"א: GILT),הודיעה כי חטיבת הביטחון שלה, Gilat Defense, זכתה בחוזה בשווי של למעלה מ-8 מיליון דולר ממשרד הביטחון לאספקה והטמעה של מערכות תקשורת לוויינית. האספקה צפויה להתבצע במהלך 12 החודשים הקרובים.
החוזה כולל פריסה של מערכות SATCOM מתקדמות המותאמות לדרישות המבצעיות של כוחות הביטחון של ישראל. מערכות אלו מתוכננות לתפקוד מתמשך בסביבות קשות ובלתי צפויות, מה שהופך אותן לאידיאליות למגוון רחב של צרכי תקשורת צבאית.
"השוק הצבאי הישראלי סומן על ידי גילת כמטרה בעלת עדיפות אסטרטגית וזכייה בחוזה חשוב זה מדגימה את תוצאות ההתמקדות הזו", אמר גלעד לנדסברג, נשיא Gilat Defense. "כמו כן, יש בכך גם להדגיש את החוזק של פורטפוליו המוצרים המאוחד שלנו – גילת, Gilat Wavestream ו- Gilat DataPathהפועלות כצוות מגובש אחד ומספק רמת יכולת וחדשנות גבוהה – השילוב גדול מסכום חלקיו".