בשנים האחרונות הרחיבה ברודקום את פעילות הרכישות שלה ורכשה שתי חברות שהיו בשיאן ענקיות תוכנה – CA שנרכשה ב-2018 תמורת 18.9 מיליארד דולר וסימנטק שנרכשה שנה לאחר מכן תמורת 10.7 מיליארד דולר כך שרכישה זו מצטרפת למגמה
ברודקום מצויה בשלבי משא ומתן מתקדמים לרכישת ענקית הוירטואליזציה VMware תמורת כ-50 מיליארד דולרים. מדובר בכ-25% יותר מהשווי שלה בעת פרסום הידיעה – 40.3 מיליארד דולר – מחצית משוויה ב-2019 ולאור הנפילות של חברות הטכנולוגיה בבורסות בעולם, הסכום הזה נמוך בכ-20% מהשווי שלה בתחילת 2022.
VMWARE התפצלה ב-2021 מחברת דל שאליה הגיעה עם רכישת EMC על ידי דל במטרה ליצור מקור להחזר החובות הגדולים שצברה דל בשל הרכישה הגדולה בשווי 67 מיליארד דולר.. הפיצול, שבמסגרתו עדיין בעל המניות הגדול ביותר הוא מייקל דל המחזיק בין 35% ל-40% מהחברה.
המשקיעה השניה בגודלה ב- VMware היא קרן סילבר לייק המחזיקה 10% מהמניות. הקרן היתה למעשה שותפה של דל בעסקת רכישת EMC ,תמורת 67 מיליארד דולר.
קרן ההון סיכון הפרטית סילבר לייק, שהשקיעה בעצמה בברודקום בעבר, היא המשקיעה השניה בגודלה ב-VMware, ולה 10% ממניותיה. סילבר לייק רכשה, יחד עם דל את EMC בשנת 2016, בעסקה הגדולה אי פעם בהיסטוריה של הטכנולוגיה.
דונאלד טראמפ, נשיא ארצות הברית לשעבר, מנע ב-2018 מברודקום, שהיתה רשומה כחברה סינגפורית לממש את רכישת המתחרה העיקרית שלה בעולם השבבים, קוואלקום, תמורת 117 מיליארד דולרים. הוא עשה זאת בנימוק של "ביטחון לאומי", אם כי היה גם חשש להיווצרות ריכוזיות בענף התקשורת. למעשה זו כבר לא היתה ברדום המקורית. זו נרכשה בעצמה על ידי חברת אבאגו הסינגפורית, שהחליטה לאמץ את שמה של ברודקום. מאוחר יותר, כדי להימנע ממבוכות כאלה בעתיד העתיקה החברה את המרכז שלה לאירווין קליפורניה.
בשנים האחרונות הרחיבה ברודקום את פעילות הרכישות שלה ורכשה שתי חברות שהיו בשיאן ענקיות תוכנה – CA שנרכשה ב-2018 תמורת 18.9 מיליארד דולר וסימנטק שנרכשה שנה לאחר מכן תמורת 10.7 מיליארד דולר.